vrijdag 14 maart 2014

Ziet BUK-schroef nog wel wat?

Vandaag ging BUK-schroef toch nog op zoek naar een cache: GC4F38R. BUK-schroef was er al zo ongeveer 24.546 keer langs gekomen. Maar nu, terug van de frietboer werd even gek gedaan. Het was zeer lastig om de cache te vinden. Ten eerste vond BUK-schroef een BUK-brillepootje. Sja, wat nu? Daarnaast ging BUK-schroef (volgens de hint voor de cache) op zoek naar iets wat wit is. Er lag een mooie witte pen rondom de plek waar de cache zich bevond. Nou, dat moet hem zijn!


BUK-schroef, zonder brillepootje, ging vervolgens de pen demonteren. Waar zit dat logrolletje toch? BUK-schroef had hulp nodig van mede BUK-schroef-leden. Wat bleek uiteindelijk? Juist ja.... dit was niet de cache. Uiteindelijk werd die toch nog gevonden en gelogd.


BUK-schroef vond zo aan het einde van de week niet alledaagse items: een brillepootje, zo waar van Dolce & Gabbana, een pen van autobedrijf Stomrvogels (te IJmuiden en Beverwijk) en een mooi BUK-ringetje. Nu zal iedereen zich afvragen waarom BUK-schroef BUKt voor een brillepootje. Heel simpel: in een brillepootje zit vaak een miniscuul schroefje. In ons pootje zitten er zelfs 2!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten